Slagter Popp v/Bjarne Kastrup
Søndergade 16
6520 Toftlund
Tlf.: 74831335

Uge 09

600 g hakket kalve- og skinkekød
500 g oksestrimler
800 g bacon
750 g kyllingepande (med karry og grøntsager)
4 stk. panerede skinkeschnitzler

DKK 245,00

Download opskrifter

Uge 10

600 g hakket oksekød
4 stk. cordon bleu
1 bakke Ovnret i bakke
800 g Simreret
4 stk. Skinkeschnitzler

DKK 245,00

Download opskrifter

Uge 11

600 g hakket oksekød
600 g hakket skinkekød
1 stk. farsbrød
800 g panderet
4 stk. Fyldte kyllingebryst

DKK 245,00

Download opskrifter

Uge 12

600 g hakket oksekød
600 g hakket lammekød
800 g Gryderet
1 stk. Suppe
800 g saltet kogt skinke

DKK 245,00

Download opskrifter

Uge 13

600 g hakket oksekød
1 stk. forloren hare
4 stk. krebinetter
1 bakke ovnret i bakke
1 stk. suppe

DKK 245,00

Download opskrifter

Uge 14

4 stk. hakkebøffer
800 g rørt fars
1 stk. svinemørbrad
600 g svinekæber
1 stk. Oksepande med karry og kokos

DKK 245,00

Download opskrifter

Dette website anvender cookies. Læs mere om vores brug af cookies.

OK