Slagter Popp v/Bjarne Kastrup
Søndergade 16
6520 Toftlund
Tlf.: 74831335

Uge 33

600 g hakket skinkekød
4 stk. kalkunschnitzler (marinerede)
650 g ungkvægsgryde (med grøntsager)
2 stk. barbecue ribben
600 g skinkekød i tern

DKK 245,00

Download opskrifter

Uge 34

600 g hakket kalve- og skinkekød
4 stk. koteletter
4 stk. hakkedrenge (med peberkant)
1.000 g ribbenssteg
750 g rødvinsmarineret oksegryde

DKK 245,00

Download opskrifter

Uge 35

600 g hakket oksekød
6 stk. fadkoteletter
4 stk. hakkebøffer (med krydderkant)
1.000 g farseret ribbenssteg
4 stk. skinke gordon bleu

DKK 245,00

Download opskrifter

Uge 36

600 g hakket kalve og skinkekød
600 g oksekød i tern
1 stk. lasagne
600 g Hakket lammekød
800 g simreret

DKK 245,00

Download opskrifter

Uge 37

600 g hakket kalve og skinkekød
600 g hakket skinkekød
1 stk. ovnret i bakke
800 g panderet
8 stk. grillpølser

DKK 245,00

Download opskrifter

Uge 38

600 g hakket kalve og skinkekød
600 g bankekød
800 g hamburgerryg
500 g slagterbacon
1 stk. Shepherds pie

DKK 245,00

Download opskrifter

Dette website anvender cookies. Læs mere om vores brug af cookies.

OK