Slagter Popp ApS
Søndergade 16
6520 Toftlund
Tlf.: 74831335

Uge 04

Landkylling
6 stk. fadkoteletter
4 stk. hakkebøffer (med krydderkant)
1,2 kg farseret ribbenssteg
4 stk. skinke cordon bleu

DKK 245,00

Download opskrifter

Uge 05

600 g hakket skinkekød
4 stk. koteletter (med porrefyld)
750 g skinkegryde (med grøntsager)
500 g oksekød i tern
750 g medister

DKK 245,00

Download opskrifter

Uge 06

Forloren hare
600 g hakket skinkekød
4 stk. panerede karbonader
600 g bankekød
4 stk. løgsteaks

DKK 245,00

Download opskrifter

Uge 07

4 stk. kyllingebryster (marinerede)
600 g hakket kalve- og skinkekød
Italiensk farsbrød
750 g panderet
1 kg ribbensteg (med ridset svær)

DKK 245,00

Download opskrifter

Uge 08

600 g hakket oksekød
4 stk. koteletter
750 g kalvegryde (med forårsløg og bønner)
1 kg stegeflæsk i skiver
500 g wokstrimler

DKK 245,00

Download opskrifter

Uge 09

600 g hakket oksekød
600 g oksekød i tern
1 stk. svinemørbrad
750 g skinkegryde
4 stk. slagterkoteletter

DKK 245,00

Download opskrifter

Dette website anvender cookies. Læs mere om vores brug af cookies.

OK